the dark مخاوي بس مو على كل الشباب الطيبة
عدد الرسائل : 193 نشاط العضو : تاريخ التسجيل : 15/01/2008
| موضوع: اهم الصلصات في المطبخ السبت 19 يناير 2008, 11:01 am | |
| أهم الصلصات في المطبخ <hr style="COLOR: #e2e1ea" SIZE=1>
أهم الصلصات في المطبخ
صلصات المعكرونة Tomato sauceزيت نباتي 200 غ بصل ناعم 400 غ توم ناعم 100 غ بندورة 3 كغ رب البندورة 100 غ حبق أخضر 30 غ ملح 30 غ بهار ابيض Marinara sauceزيت زيتون 100 غ توم شرحات 50 غ صوص تومات 500 غ بقدونس ناعم 30 غ أنشوا 100 غ بهار ابيض Salmon sauceزبدة 100 غ توم ناعم 75 غ سالمون مقطع 200 غ كريم 1 لتر ملح بهار ابيض مع الترياتيلي Patrchiana sauceزبدة 100 غ توم 50 غ مول مع العظم 200 غ كلمار 200 غ قريدس 200 غ هامور 200 غ صوص تومات 500 غ ملح بهار ابيض 20 غ نبيذ أبيض Carbonara sauceزبدة 100 غ توم ناعم 200 غ بيكن سوتيه ناعم 200 غ كريم مع صفار البيض 1 لتر + 2 صفار ملح بهار ابيض جوزة الطيب رشة جبنة بارميزان مع ترياتيلي Patoniska sauceتوم مكسر 50 غ زيت زيتون 100 غ بندورة مفرومة 500 غ كابر 50 غ بقدونس 20 غ انشوا 100 غ ملح بهار Penne arapiata sauceزيت نباتي 200 غ بصل مفروم 400 غ توم مكسور 100 غ بندورة كونكاسيه 500 غ حبق 30 غ بابريكا 50 غ حر أحمر بودرة ملح بهار ابيض Penne premeveraكوسا مقطعة 200 غ جزر 200 غ بروكلي 300 غ سوتيه بالزبدة صوص بيستو 200 غ ملح بهار ابيض كريم نصف لتر Pembaloo sauceزيت زيتون 200 غ بصل ناعم 300 غ جزر ناعم بالسكين 200 غ كرفس ناعم 200 غ فيليه جوليان 300 غ سوتيه ثم يضاف عصير العنب وبندورة كونكاسيه جوزة الطيب ملح وبهار ابيض مع السباغيتي Italy sauce مايونيز 1500 غ خل أحمر 250 غ خل ابيض 200 غ حبق 10 غ بقدونس 30 غ زيت زيتون 250 غ زيت نباتي 500 غ خردل 15 غ ملح مع الباستا والسي فود Thousand island sauceمايونيز 300 غ خل أحمر 150 غ كتشب 150 غ كبيس خيار 200 غ شومر 200 غ ملح ماء مع الباستا التي تتضمن سي فود ودجاج صلصات السلطاتBalsamic sauceمايونيز 100 غ خل أحمر 100 غ خل بلسميك 300 غ زيت زيتون 300 غ زيت نباتي 100 غ خردل فرنسي 15 غ ملح Dill cream sauceكريم 2 لتر ديل (شمرا)100 غ خل ابيض 200 غ بهار ابيض 12 غ ملح مع السومون والسي فود Honey chili sauceعسل 200 غ صويا صوص 500 غ تاباسكو 50 غ سمسم 100 غ زنجبيل بودرة 5غ مع السبرينغ رولز coktel sauceماييونيز 1000 غ كتشب 500 غ تاباسكو 50 غ بهار ابيض 5غ خردل 100 غ كونياك ملح Pisto sauceحبق أخضر 100 غ توم 7 غ بارميزان 25 غ صنوبر 25 غ بهار 5 غ زيت زيتون ملح عصرة ليمون تقدم مع السلطات ويمكن تقديمها مع المعكرونة Tartar sauceمايونيز 1500 غ كبيس 200 غ كابر 100 غ بقدونس 100 غ بيض مسلوق 4 بهار ابيض 5غ Lemon sauceزيت زيتون 100 غ خردل 100 غ عصير ليمون 500 غ ملح 20 غ بهار ابيض 10 غ Vinaigrette sauceخردل 150 غ مايونيز 300 غ خل أحمر 300 غ زيت زيتون 300 غ زيت نباتي 300 غ بهار ابيض 5 غ ملح Herb vinaigrette sauceأعشاب 100 غ مايونيز 500 غ زيت نباتي 300 غ خردل 50 غ زيت زيتون 300 غ بهار 20 غ ملح Café Paris sauceفليفلة خضرا 50 غ بصل أخضر 20 غ كتشب 25 غ كابر 50 غ بقدونس 100 غ بهار أسود رشة بابريكا 25 غ طرخون 15 غ عصير حامض 10 غ شومار أخضر 5 غ روز ماري 10 غ وورشيستر صوص 10 غ كاري 10 غ مايونيز 100 غ Caesar sauce saladأنشوا 10 غ صفار بيض 1 زيت زيتون 50 غ خردل فرنسي 10 غ مايونيز 20 غ خل ابيض 30 غ توم 5غ بارميزان 10 غ Becan sauce 1بصل ناعم سوتيه 200 غ بندورة مقشرة مقطعة 400 غ كتشب 100 غ أيكوري بهارات 15 غ تاباسكو 15 غ سكر بني 15 غ سيزونيك 15 غ * ماجي صوص 15 غ خل أحمر 50 غ ملح – بهار ابيض 5 غ Becan sauce 2بصل ناعم 60 غ كورنيشو 60 غ كابر 15 غ خل ابيض 20 غ ماجي عجل 1 مكعب طرخون 15 غ بقدونس ناعم 20 غ حر احمر بودرة صلصات اللحومCoriander sauceمايونيز 200 غ زيت زيتون 100 غ خل احمر 75 غ خردل 50 غ عصير حامض 15 غ كزبرة خضرا 50 غ كزبرة يابسة 50 غ ملح Gribich sauceخردل 50 غ خل احمر 100 غ زيت زيتون 200 غ كبيس خيار 100 غ كابر 100 غ بقدونس ناعم 50 غ بهار ابيض مع اللحوم الدسمة Raifort sauceكريم او لبنة او مع بعض 200 غ فجل مبشور 50 غ خبز فرنجي منفوع بالحليب 100 غ خل ابيض 50 غ بقدونس 50 غ ملح بهار ابيض زبيب 100 غ مع اللحوم المحمرة Barbeque sauceرب البندورة 500 غ خل أحمر 20 غ وورشيستر 20 غ بصل بودرة 15 غ توم بودرة 15 غ تاباسكو 15 غ عسل 75 غ فلفل أسود 10 غ تشيلي 10 غ ملح ايكوري بهارات ( بهارات مدخنة ) السيزونيك : سكر 300 غ - ملح 400 غ -توم بودرة 50 غ - بصل بودرة 50 غ -بهار أبيض 50 غ بابريكا 350 غ
|
| |
|